Vi er lokalbanken som aktivt bryr oss om våre kunder og et aktivt lokalsamfunn - hver dag! DU er velkommen til oss.

Bli Privatkunde

Bruk din BankID til å bli ny kunde hos oss her.

Bli Privatkunde

Ikke myndig?

Registrer ditt barn her.

Umyndig kunde

Kundeerklæring

Har ditt kundeforhold endret seg den siste tiden? Oppdater dine opplysninger her. 

Kundeerklæring

Samtykke

Oppdater hvordan vi kan kommuniser med deg.

Samtykke

Hvorfor bli kunde hos oss?

Som kunde i lokalbanken Drangedal Sparebank får du en rådgiver med lokal kunnskap, raske beslutninger, ypperlig service. Og en rådgiver som bryr seg om deg som kunde og lokalsamfunnet.

Våre rådgivere er også med deg hele livet. Livet består av forskjellige faser - vi er der og kan hjelpe deg. Om du er ung, skal gifte deg, få barn, blir gammel - da får man ofte spørsmål, hvor det er godt å ha noen å snakker med.
Hos oss møter du ikke roboter - vi er mennesker med følelser!

Om banken

Drangedal Sparebank er en solid og selvstendig sparebank med lokal forankring. Banken ble etablert i 1936. Vi er 38 ansatte fordelt på 36 årsverk. Forretningskapital er ca. 6 milliarder kroner. Vi er en lokalbank i LOKALBANK alliansen, som er en gruppering av 10 lokale sparebanker. Banken har hovedkontor i Drangedal sentrum. Vi har avdelingskontor på Alti Kragerø i Sannidal, i Porsgrunn sentrum og Myren i Skien, samt et rådgivningskontor på Ulefoss. Som en selvstendig sparebank har vi et styre som kan ta raske avgjørelser når dette trengs. Nettopp fordi vi er en liten lokal sparebank har vi god kontakt og et personlig forhold til kundene våre. Vi er konkurransedyktige på alle plan.

Spørsmål om å bli kunde?

Ta kontakt med vårt Kundesenter.